AVO

 logo avo 2021

De Algemene Vergadering heeft op 10 februari j.l. via een online stemming een besluit genomen om de Audiovisuele Vereniging Oost (AVO) ingaande 11 februari 2021 te ontbinden.

Er zijn 78 stemmen uitgebracht waarvan 56 stemmen VOOR en 22 stemmen TEGEN.

Onze statuten schrijven voor dat pas tot ontbinding van de vereniging kan worden overgaan indien bij stemming er een meerderheid is van 2/3 van het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Dit betekent dat het voorstel is aangenomen.

In een volgende email zal het bestuur de directe- en individuele leden, overeenkomstig de statuten artikel 21 lid 5 een voorstel doen omtrent de aanwending van het batig saldo en de bezittingen. Dit dient het meest met het doel van de AVO overeen te stemmen. Het batig saldo en bezittingen zullen niet ten gunste van de leden kunnen strekken.

Suggesties voor een bestemming van het batig saldo en de bezittingen kunnen de directe- en individuele leden tot en met 21 februari a.s. per e-mail insturen naar het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Daarna zal er weer een stemming plaatsvinden over een bestuursvoorstel voor de bestemming.  

Het AVO bestuur